Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Betalen kan enkel online met Bancontact, MasterCard, Visa en American Express.
Maten: XS-S-M-L-XL | 34-44 | taille unique
Na betaling met Belfius of ING steeds terugkeren naar deze pagina aub!

VERZENDING

Wij leveren in België en Nederland. Voor België voorzien wij gratis verzending vanaf €75,00 incl. BTW. Voor bedragen lager dan €75,00 komen er €6,50 verzendkosten bij. Bestellingen naar Nederland hebben een vaste verzendkost van €7,50.

Al onze pakketjes worden binnen max. 2 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd via bpost. Wanneer uw pakketje verzonden is ontvangt u een e-mail met track-and-trace code, zodat u de status van uw pakketje online kunt raadplegen.

Wil je liever je pakketje afhalen in de winkel? Dat kan! Gelieve bij het afrekenen de knop 'ophalen in de winkel' aan te duiden. Je kan je bestelling komen afhalen nadat wij je storting ontvangen hebben. Adres: Grote Markt 16 - 3300 Tienen.

RETOURNEREN

Niet helemaal tevreden met je aankoop? Retourneren kan op eigen kosten, binnen de 14 kalenderdagen, mits de items onbeschadigd, ongewassen, ongedragen en voorzien zijn van alle labels.

Opgelet: cadeaubonnen en soldenartikelen worden niet geruild!

Hoe retourneren?
- Meld je retour door een mail te sturen naar lavidafashiontienen@gmail.com
- Vul het retourformulier in. Dit heb je bij je bestelling gekregen.

Wanneer wij je pakketje ontvangen hebben, storten wij binnen de 14 kalenderdagen het bedrag van de geretourneerde aankoop + eventuele standaard verzendingskosten terug op je rekening.